aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Επαγγελματική εμφάνιση, σοβαροί λόγω Αγίας Νάπας»

Κέρκεζ: «Επαγγελματική εμφάνιση, σοβαροί λόγω Αγίας Νάπας»

Στη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ μετά την άνετη επικράτηση με 8-0 επί του ΘΟΪ που δίνει από το πρώτο παιχνίδι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα καλά του λόγια. Ξέροντας το αποτέλεσμα πέρυσι με την Αγία Νάπα ήμασταν πολύ σοβαροί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Ήταν μία επαγγελματική εμφάνιση. Έχουμε ένα μεγάλο ματς με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στο ΘΟΪ, ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»

Ιβάν Μαρίνοφ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Είναι μία ποιοτική ομάδα και πήρε μία πανάξια νίκη. Ήρθαμε με αρκετές αλλαγές στη Λεμεσό. Βάλαμε νεαρούς, είχαμε τραυματισμούς. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι το επόμενο παιχνίδι. Είναι φανερό ποιος πήρε την πρόκριση. Εμείς θα δούμε τι κάναμε λάθος σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ