aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥKέρκεζ: «Ελπίζω να μην συμβεί αυτό που έγινε πριν 10 χρόνια»

Kέρκεζ: «Ελπίζω να μην συμβεί αυτό που έγινε πριν 10 χρόνια»

Την ετοιμότητα της ΑΕΛ να κατακτήσει το κύπελλο μετέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο προπονητής της ΑΕΛ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό της Τετάρτης (22/5) θυμήθηκε την συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης πριν 11 χρόνια ως ποδοσφαιριστής.

«Καλημέρα! Ήμουν πριν 10 χρόνια εδώ ως αρχηγός της ομάδας και τώρα είμαι προπονητής. Ελπίζω να μην γίνει αυτό που έγινε τότε και να γίνει το αντίθετο. Όπως ανέφερε και ο κύριος Γιαννέλης, ξέρουμε τον αντίπαλο μας και του είπαμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι αυτή τη χρονιά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρουμε και στον τελικό. Συγχαρητήρια στον φίλο μου Πάολο, αλλά και του εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη όπως και σε όλους. Με όλο τον σεβασμό αλλά την Τετάρτη θα είμαστε αντίπαλοι. Είμαστε έτοιμοι, εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς οι νικητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ