aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Εκεί κρίθηκε η πρόκριση, το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική»

Κέρκεζ: «Εκεί κρίθηκε η πρόκριση, το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από την Καραμπάχ και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του. Απέδωσε πάντως την έκβαση των αναμετρήσεων στην εμπειρία της αντιπάλου, τόνισε το ότι ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ βρίσκεται στον ίδιο πάγκο για 13 χρόνια, ενώ απέφυγε να μιλήσει για πολιτική με αφορμή την κόντρα που υπάρχει λόγω της σχέσης των Αζέρων με τους Τούρκους:

«Παίξαμε κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε εναντίον καλών ομάδων. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, ελπίζω η πανδημία να τελειώσει και να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα.

Η ατμόσφαιρα δεν είναι πολύ καλή επειδή δεν είμαστε στον επόμενο γύρο. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε.
Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Και η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν καλή. Ούτε η Καραμπάχ έπαιξε το παιχνίδι της. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη. Και για αυτό κέρδισαν πιστεύω. Βήμα βήμα θα γίνουμε καλύτεροι.

Συγχαρητήρια στον Κουρμπάν Κουρμπάνοφ γιατί δουλεύει στην Καραμπάχ εδώ και 13 χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων. Κάποτε οι οπαδοί ή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Και δεν μπορώ να μιλήσω για πολιτικά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα όχι πολιτική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ