aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Είναι θέμα τύχης, αλλά και ποιότητας. Πίστευα θα κερδίσουμε»

Κέρκεζ: «Είναι θέμα τύχης, αλλά και ποιότητας. Πίστευα θα κερδίσουμε»

Την ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο ΓΣΠ ανέφερε ότι η ομάδα του επιβάλλεται να σηκώσει το κεφάλι και να συνεχίσει τη δύσκολη πορεία της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Για το παιχνίδι, είναι κάποια πράγματα που είναι απλά. Παρόλο που πίστευα πριν το παιχνίδι πως θα κερδίσουμε ο ΑΠΟΕΛ άξιζε τη νίκη και την πήρε. Να σκοράρει κάποιος στο 4ο λεπτό είναι κάτι πολύ καλό για μια ομάδα. Είναι θέμα τύχης, αλλά και ποιότητας. Το ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό μπροστά και να καταλάβουμε πως ότι γίνεται μετά από λίγο ξεχνιέται και προχωράμε. Έχουμε τώρα το παιχνίδι με τη Δόξα και θα σηκώσουμε το κεφάλι. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ντολ και να παραμείνει όσο περισσότερο στον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ