aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Δεν θα πάρει με ένα ευρώ ο ΑΠΟΕΛ τον Γουίλερ. Μου αρέσει ο Μακρής»

Κέρκεζ: «Δεν θα πάρει με ένα ευρώ ο ΑΠΟΕΛ τον Γουίλερ. Μου αρέσει ο Μακρής»

Για τη σεναριολογία περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Χρίστο Γουίλερ αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision. Ο Βόσνιος τόνισε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού δεν είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του Γουίλερ, όμως δεν πρόκειται να πουληθεί για ένα ευρώ, ενώ παραδέχθηκε ότι του αρέσει ο Ανδρέας Μακρής του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτό θέλουμε να πάει καλά και να τον πουλήσουμε. Αν τον θέλει ο ΑΠΟΕΛ, σίγουρα δεν θα πάει για ένα ευρώ ο Γουίλερ. Αν θα πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τον πάρει, δεν ξέρω. Δεν το κρύβω μου αρέσει ο Μακρής, μπορεί να παίξει εξτρέμ, επίθεση παντού, αλλά τα τελευταία παιχνίδια παίζει στον ΑΠΟΕΛ δεν ξέρω».

Για τη δήλωση που έκανε σχετικά με τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ: «Άκουσα πολλά πράγματα για τον τελικό. Τρία χρόνια δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και τι; Παίζαμε φιλικά; Παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ είναι 10 χρόνια πρωταθλητής και με το μπάτζετ να είναι 10 και 12 εκατομμύρια πρέπει εμείς κάθε φορά να κερδίζουμε τον ΑΠΟΕΛ; Αν δεν κερδίσουμε σημαίνει δώσαμε το παιχνίδι και αν κερδίσουμε μας το έδωσαν αυτοί; Που είναι η λογική να μας δώσει κάποιος το Κύπελλο; Τελείωσε αυτή η κουβέντα, ότι έπρεπε να πω το είπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ