aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Χάσαμε μόνοι μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα, αν θέλετε να τα βάλουμε κάτω…»

Κέρκεζ: «Χάσαμε μόνοι μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα, αν θέλετε να τα βάλουμε κάτω…»

Απογοητευμένος ήταν ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα που βρήκε την ΑΕΛ να χάνει με 2-1. Ο Βόσνιος τεχνικός στις δηλώσεις του σημείωσε ότι έχασαν μόνοι τους, υπογράμμισε πως πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά την ήττα και εξέφρασε την άποψη ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς, χάσαμε ένα τοπικό ντέρμπι. Χάσαμε μόνοι μας, δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί και όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν 50-50, το δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και ήταν ο Γιοβάνοβιτς απέδειξε γιατί έπαιξε στην Ισπανία.

Δεν τελείωσε τίποτε. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τρελά πράγματα. Εμείς πιστεύουμε και από το καλοκαίρι κανείς δεν πίστευε αυτή την ομάδα. Για μένα είμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους παίκτες και αν θέλετε να τα βάλουμε κάτω να τα δούμε. Χάσαμε από τον Απόλλωνα μετά από δύο χρόνια και είμαστε νευριασμένοι όταν χάνουμε. Όμως, δεν τελείωσε τίποτα. Συνεχίζουμε, έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ