aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα στην Αλβανία»

Κέρκεζ: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα στην Αλβανία»

Όπως αναμενόταν, ο Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε ότι με το 1-0 απέναντι στη Βλάζνια, η ΑΕΛ δεν εξασφάλισε την πρόκριση και ότι όλα κριθούν στη ρεβάνς. Επίσης, στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την καυτή ατμόφαιρα που τους περιμένει στην Αλβανία.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Κρατήσαμε το μηδέν και σκοράραμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο 20λεπτο, όμως μετά από κάποιες αλλαγές που κάναμε γίναμε καλύτεροι. Είμαι ευχαριστημένος καθώς κερδίσαμε. Δεν τελειώνει η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα η Βλάζνια. Κερδίσαμε στο πρώτο επίσημο και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας να εμφανιστούμε καλύτεροι, θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας. Θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για την παρουσία της ΑΕΛ: «Η Βλάζνια είχε δύο επίσημα στα πόδια της. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα στην αρχή όμως μετά άλλαξαν και ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι».

Για την έδρα της Βλάζνια: «Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα όταν παίζουν εντός έδρας. Με 10-15 χιλιάδες στο πλευρό τους, ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να περάσουμε. Και να μην κάνουμε καλό παιχνίδι, σημαντικό είναι να περάσουμε».

Για τον Τσέποβιτς και τους νέους γενικότερα: «Κάποιοι θέλουν ακόμη λίγο χρόνο. Σημαντικό για μένα είναι η συνολική παρουσία. Όταν σκόραρε ο Στέφαν, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Έκανε αυτό που ξέραμε και για αυτό ήρθε εδώ. Είναι πολύ σημαντική η ομαδική δουλειά. Με τη πάροδο του χρόνου κάποιοι θα είναι καλύτεροι».

Για ενίσχυση: «Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ