aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Αρχίσαμε τοπ το πρωτάθλημα»

Κέρκεζ: «Αρχίσαμε τοπ το πρωτάθλημα»

Μετά την ευρεία νίκη της ΑΕΛ εις βάρος της Πάφος FC, ο Ντούσαν Κέρκεζ παρουσιάστηκε πέρα για πέρα ικανοποιημένος:
«Αρχίσαμε τοπ το πρωτάθλημα. Πιστεύαμε μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αποδείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Σκοράραμε κάθε φορά που έπρεπε να σκοράρουμε και κάναμε πιο εύκολη τη δουλειά. Έχουμε πράγματα που πρέπει να αναλύσουμε. Είναι πολύ σημαντικό το μηδέν πίσω. Ευχαριστώ τον κόσμο, περιμένουμε να έρθουν περισσότεροι. Ευχαριστώ τον προπονητή της Πάφου που είπε καλά λόγια για την ομάδα μου, εύχομαι καλή συνέχεια».

Για τη χρησιμοποίηση δύο νεαρών (σ.σ. Κεραυνός, Νικολεττίδης): «Έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Κάθε μέρα βλέπω στην προπόνηση, έκανε πολύ καλή δουλειά ο Κεραυνός. Είναι καλός ο Βοζίνια, όποιον και να βάλουμε έχουμε σιγουριά. Πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ο Κεραυνός. Έδωσα την ευκαιρία στον Νικολεττίδη, υπάρχουν κι άλλοι. Έχουμε μικρούς που είναι στον στρατό, κάνουν προπόνηση και είναι πολύ κουρασμένοι. Αν είναι αθλητής της Εθνικής πρέπει να έχει βοήθεια για να έρθει στην προπόνηση. Πώς θα του δώσω ευκαιρία αν έρχεται 1-2 φορές στην προπόνηση. Οι Κύπριοι έχουν ταλέντο, αλλά πρέπει να με πιέσουν στην προπόνηση. Χωρίς σκληρή δουλειά το ταλέντο δεν σημαίνει τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ