aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρδισε με ανατροπή τον Εθνικό η ΑΕΛ, πήρε μπρος ο Χουράδο

Κέρδισε με ανατροπή τον Εθνικό η ΑΕΛ, πήρε μπρος ο Χουράδο

Με τον Χουράδο να σκοράρει δύο φορές και τον Μαρκόσκι μία, η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Τσίρειο το βράδυ του Σαββάτου. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Κοστόφσκι στο 22’, όμως οι γαλαζοκίτρινοι σε διάστημα δύο λεπτών έκαναν την ανατροπή.

Στο 42’ ο Χουράδο ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό πλασέ και ένα λεπτό αργότερο ο Κίρε Μαρκόσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Εθνικού και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Το τελικό 3-1 για την ΑΕΛ που χρησιμοποίησε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές διαμόρφωσε ο Ρούβεν Χουράδο στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Α.Τεϊσέιρα (75΄ Ράσο), Ν.Τεϊσέιρα (75΄ Κυριάκου), Γκοντάλ, Γκαθτανιάγα (78΄ Παντελή), Γουίλερ (60΄ Αβραάμ), Ζντραφκόφσκι (75΄ Μουστάκης), Γερολέμου (60΄ Αντάμοβιτς), Αγκάνοβιτς (75΄ Τόρες), Μαρκόσκι (46΄ Ιβάν Κάρλος), Χουράδο (60΄ Γκαζαριάν).

Εθνικός (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Φοινίρης, Χαραλάμπους, Κουντόμπιακ, Μ. Μαρκόσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Ι. Μαρκόσκι, Κονέ (δεν υπάρχει ενημέρωση για τις αλλαγές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ