aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚεραυνός-ΑΕΛ: Ο νικητής σηκώνει την κούπα!

Κεραυνός-ΑΕΛ: Ο νικητής σηκώνει την κούπα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πέμπτος τελικό το απόγευμα (17:00) για το πρωτάθλημα Γυναικών στο μπάσκετ. Στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας», Κεραυνός και ΑΕΛ ψάχνουν την τρίτη τους νίκη στην τελική σειρά, με τη νικήτρια ομάδα να σηκώνει την κούπα! Οι κόποι της σεζόν θα κριθούν στο σημερινό ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια να είναι περίπου ισοδύναμες και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Έγινε συνήθεια! Οι γυναικείες ομάδες του Κεραυνού και της ΑΕΛ να προσφέρουν στο φίλαθλο κοινό της καλαθόσφαιρας συναρπαστικές μονομαχίες, που σε πολλές περιπτώσεις κρίθηκαν στη λεπτομέρεια.  Ποιος από τις δυο ομάδας θα πανηγυρίσει; Αυτό κι αν είναι δύσκολο ερώτημα… Ο Κεραυνός έχει στα υπέρ του τον παράγοντα έδρα, η ΑΕΛ τη ψυχολογία, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη στον τέταρτο τελικό.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει και τον αέρα ότι, κατέκτησε τον τίτλο για 11 συνεχόμενα χρόνια και θα θελήσει σήμερα να συμπληρώσει μια ντουζίνα. Αντιθέτως, τα κορίτσια του Κεραυνού θέλουν να δώσουν τέλος σε αυτό το γεγονός και να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από το 2005. Τι θα ισχύσει, θα το γνωρίζουμε αργά το απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ