aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚεκλεισμένων των θυρών το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας φούτσαλ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ  θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ από τη Δικαστική Επιτροπή. Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σε σχέση με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κανονισμός αυτός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα ή αγώνες σε Σωματείο, πέραν των 30 ατόμων που θα δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο με βάση τον κατάλογο που στέλνουν στην ΚΟΠ τα Σωματεία, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο θα έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους.

Επίσης επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του σταδίου, να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα. Ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ