Καυστική ανακοίνωση Συ.Φ.ΑΕΛ, τοποθετείται για τους στρατιώτες στην «Αρένα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ μέσω της οποίας τοποθετούνται για την είσοδο 1000 στρατιωτών στο ματς ΑΕΚ-Πετροκούμπ, οι οποίοι δεν είχαν κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Ακόμα μια παρανομία και μη εφαρμογή του υφιστάμενου τρομονόμου είδαμε χθες στην Λάρνακα, από την ομάδα που υποστηρίζει τον νόμο για τα δικά της συμφέροντα. Μετά τα ρατσιστικά συνθήματα “οπαδών” της κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς τα οποία έμειναν ατιμώρητα, χθες μπήκαν μαζικά μέσα στο γήπεδο της στρατιώτες χωρίς κάρτα φιλάθλου.

Αρχικά, θέλουμε να προλάβουμε ορισμένους που θα πουν ότι πρόκειται για στρατιώτες και δεν θα έκαναν επεισόδια. Σε αυτούς λοιπόν θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η φιλοσοφία του νόμου θεωρεί όλους τους παρόντες στο γήπεδο ύποπτους για βία για αυτό και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο νόμος την υποχρεωτική έκδοση κάρτας φιλάθλου σε όλους. Αυτή τη φιλοσοφία κριτικάραμε διαχρονικά πάμπολλες φορές σαν σύνδεσμος και ειδικά σε ανακοίνωση μας την 1.7.19 όπου τονίζαμε πως για τους ελάχιστους τσουβαλιάζεται το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Τώρα εσείς όλοι έρχεστε στα δικά μας λόγια, για αυτό αφήστε τις υποδείξεις ή καλύτερα κάντε τις σε αυτούς που επιβάλλουν αυτά τα μέτρα.

Ο νόμος πουθενά δεν λέει ότι οι στρατιωτικές ταυτότητες μπορούν να αντικαταστήσουν την κάρτα φιλάθλου. Επίσης, τονίζει ότι σε διεθνή αγώνα ΜΟΝΟ η φιλοξενούμενη ομάδα μπορεί να δώσει ονομαστικό κατάλογο ατόμων.

Καλούμε τον ελάχιστο κόσμο που έκδωσε κάρτα οπαδού να δώσει τέρμα στην κοροϊδία, να πετάξει τις κάρτες και να ζητήσει τα χρήματα του πίσω.

ΥΓ. Οι στρατιώτες δεν είναι ούτε παιδιά μέχρι 14 ετών ούτε άτομα με κινητικές αναπηρίες.

ΥΓ2. “Καλά” μπάνια καρεκλοκένταυροι».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ