aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταλυτική παρέμβαση

Καταλυτική παρέμβαση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήγε να εξελιχτεί σε σίριαλ αρχικά, όμως ούτε η ΑΕΛ, ούτε και ο Βαλεντίνος Σιέλης ήθελαν κάτι τέτοιο. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019.

Δεν είναι μυστικό πως υπήρχε μια οικονομική διαφορά, μετά την απόφαση της διοίκησης να μειώσει το μισθολόγιο, όμως στην περίπτωση του δυναμικού αμυντικού υπήρχε αμοιβαία θέληση για επίτευξη συμφωνίας. Ποδοσφαιριστής και διοίκηση τα βρήκαν και το θέμα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Και φυσικά, ικανοποιημένος είναι και ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος θα έχει άλλον ένα ικανό Κύπριο στη διάθεση του, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθειά του να φτιάξει μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών των οπαδών της.

Η καταλυτική παρέμβαση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού, διαμόρφωσαν τη θετική κατάληξη της διαπραγμάτευσης.

Ήταν γνωστό ή τουλάχιστον διέρρεε πως ο Σιέλης δύσκολα θα δεχόταν μείωση των απολαβών του, όμως η πρόταση για άλλα δύο χρόνια επέκτασης του συμβολαίου του, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του να συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα.

Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται ο Σιέλης στην ΑΕΛ, ξεχώρισε για το πάθος του. Δεν ήταν και τα καλύτερα για τον ίδιο καθώς οι γαλαζοκίτρινοι μπλέχθηκαν σε περιπέτειες που επηρέασαν την απόδοση όλων. Με τον Πάμπο Χριστοδούλου όμως και μετά τη νέα συμφωνία που επιτεύχθηκε, ο 26χρονος στόπερ θα επιδιώξει να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει άλλον έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Ο εκλεκτός του είναι ο 27χρονος Καμερουνέζος Νικολά Μπογιόμ Έντι, με τον οποίο οι επαφές συνεχίζονται. Εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Νούριο Φορτούνα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ΑΕΛ και πως η τεχνική ηγεσία έχει αρκετές μέρες μπροστά της για να κλείσει όλα τα ανοικτά κεφάλαια και να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ