aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταιγιστική η ΑΕΛ στο φιλικό κόντρα στην Καρμιώτισσα

Καταιγιστική η ΑΕΛ στο φιλικό κόντρα στην Καρμιώτισσα

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΛ στο πρώτο φιλικό που έδωσε κόντρα στην Καρμιώτισσα καθώς επικράτησε 8-1 της Καρμιώτισσας το απόγευμα του Σαββάτου. Μόλις στο 3’ ο Γκαζαριάν άνοιξε το σκορ αφού αξιοποίησε την σέντρα του Μ. Κωνσταντινίδη, ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ σέρβιρε το δεύτερο στο 12’, με τον Εμαέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 23’, ο Εμαέ έκανε το 3-0, και πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαφώτης έδωσε στον Μ. Κωνσταντινίδη για το 4-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Καρμιώτισσα μείωσε στο 53’ με γκολ του Ανδρέα Νεοφύτου, όμως οι γαλαζοκίτρινοι απάντησαν άμεσα (61’) με γκολ του Τόρες για το 5-1. Τα επόμενα τρία γκολ πέτυχαν οι Έουλερ, Ντανίλο και Αβραάμ. Αμφότεροι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και πρόσωπα, ενώ έδωσαν και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, καθώς στο πρώτο αγωνίστηκαν οι Πρόσεκ, Α. Τεσέιρα, Ε. Αντωνίου, Δ. Αβραάμ, Χ. Κυριάκου, Μ. Κωνσταντινίδης, Παπαφώτης, Γερολέμου, Μ. Αντωνίου, Γκαζαριάν, Μαέ, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κεραυνός, Α. Αβραάμ, Μάιντεβατς, Έουλερ, Μουστάκης, Ντανίλο, Ράσο, Κέρκεζ, Τόρες, Παντελή, Μελαναρκίτης.

Η ενδεκάδα της Καρμιώτισσας: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Μπουμπά, Πιντσέλι, Κωνσταντίνου, Καπαρτής, Φράγκου, Χρίστου, Καψός, Φελισιέν, Νεοφύτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ