aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚάρλος Ουέλινκτον: «Ο προπονητής μας δείχνει τον τρόπο»

Κάρλος Ουέλινκτον: «Ο προπονητής μας δείχνει τον τρόπο»

Ο Κάρλος Ουέλινκτον παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το στάδιο της προετοιμασίας στην Βουλγαρία αλλά και για την εναρξη του πρωταθλήματος.

Δακτυλογραφημένες οι δηλώσεις του Κάρλος Ουέλινκτον:

Κάρλος βρισκόμαστε ήδη μια εβδομάδα εδώ για την προετοιμασία, πώς αισθάνεσαι;

«Τώρα η ομάδα ξεκίνησε να νιώθει καλά, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση με τον προπονητή μας και θέλουμε αλήθεια να παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια γιατί πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Είσαι κουρασμένος αυτές τις μέρες λόγω τις προετοιμασίας, πώς αισθάνεσαι;

«Είναι φυσιολογικό, όλοι είμαστε κουρασμένοι, αν δεν δουλεύεις καλά δεν νιώθεις κουρασμένος, άρα αυτό είναι καλό σημάδι ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και όπως σας είπα είμαστε έτοιμοι για όλα».

Το πρωτάθλημα ξεκινά σε ένα μήνα, πιστεύεις ότι είστε σε καλό δρόμο;

«Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο. Ο προπονητής μας είναι έμπειρος, κέρδισε το πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια, έτσι μας δείχνει τον τρόπο, κάνουμε ό,τι μας λέει και σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποιοι παίχτες πιστεύω θα έρθουν για να βοηθήσουν αλλά η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και σε ένα μήνα θα είμαστε έτοιμοι για όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ