aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καρφί» ΠτΔ για Τσίρειο: «Το λέω με αυστηρό ύφος, €3.500.000 από το 2014»

«Καρφί» ΠτΔ για Τσίρειο: «Το λέω με αυστηρό ύφος, €3.500.000 από το 2014»

Έντονος σε ότι αφορά τα βελτιωτικά έργα που επιβάλλεται να γίνουν στο Τσίρειο στάδιο ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μιλώντας στην εκδήλωση της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου στο νέο γήπεδο της Λεμεσού ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε πως από το 2014 τέθηκαν στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣΟ 3.500.000 ευρώ προκειμένου να υπάρξουν βελτιωτικά έργα. Μάλιστα, κάλεσε τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού να επιβλέπει τονίζοντας πως δεν δέχεται να διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο φίλαθλοι ή αθλητές.

Η σχετική αναφορά του ΠτΔ

«Έχοντας αναφερθεί στο Τσίρειο, εκφράζω επιτέλους ένα δείγμα ικανοποίησης και ελπίζω να τηρηθούν τα όσα έχουμε συναποφασίσει. Και το λέω γιατί από το 2014 τέθηκαν στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου του Τσιρείου 3.500.000 ευρώ προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις χάριν των θεατών και της λειτουργικότητας του σταδίου. Από μελέτη σε μελέτη, από αναβολή σε αναβολή είμαστε στο 2020 και επιτέλους δέησε μία φράση να διορθωθεί για να γίνει. Και το λέω με αυστηρότητα και θέλω ο ΚΟΑ να παρακολουθεί, αλλά και η Κυβέρνηση θα παρακολουθεί, ώστε να διορθωθεί το συντομότερο.

Διαβάστε επίσης: Αναστασιάδης για «στημένα»: «Ο “στάβλος” υπήρχε, οι “παράγκες” λειτουργούσαν»

Δεν δέχομαι να διατρέχουν κίνδυνο ο οποιοσδήποτε φίλαθλος και η οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται σε αυτό το στάδιο. Είναι αδιανόητα τα όσα συμβαίνουν γι’ αυτό και κατά την πρόσφατη σύσκεψη στο προεδρικό δεν περιορίστηκα μόνο στο Τσίρειο στάδιο, αλλά έχουμε επεκταθεί σε όλα γενικότερα τα στάδια. Με προτεραιότητες να προχωρήσουμε στη βελτίωση του Τσιρείο μέχρι την ανέγερση του νέου γηπέδου, αλλά και να δούμε πως μπορούμε να εκμεταλλευθούμε το Τσίρειο για τους αθλητές της πόλης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ