aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Κάποιες σκέψεις μόνο, καμία λίστα δεν δόθηκε»

«Κάποιες σκέψεις μόνο, καμία λίστα δεν δόθηκε»

Η διοίκηση της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της τοποθετείται και ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν ακόμη σημειωθεί εξελίξεις όσον αφορά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό και στις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ και δεν έχουν παρθεί ακόμη αποφάσεις, όπως υποστηρίζεται σε κάποια δημοσιεύματα.

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση του συλλόγου της Λεμεσού:

«Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι πολλά μπορούν να γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς όχι μόνο μέσα από αυτά αλλά ακόμα και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.

Τονίζουμε ότι δεν δόθηκε από τον προπονητή μας καμία τελική λίστα παικτών προς παραμονή ή αποχώρηση, καθώς επίσης για την ώρα δεν πάρθηκε οποιαδήποτε απόφαση για νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει αρκετός χρόνος και δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Σκέψεις της Διοίκησης και του προπονητή υπάρχουν, αλλά αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αφού πολλά θα κριθούν από το οικονομικό το οποίο θα βασιστεί σε πραγματικούς αριθμούς και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας και όχι με βάση τα θέλω των οποιονδήποτε τρίτων.

Οπότε ο κόσμος ας κλείσει τα αυτιά του στα όποια ονόματα κυκλοφορούν και ας παραμείνει κοντά στη Διοίκηση και στις εξαγγελίες που σύντομα θα προκύψουν και θα αφορούν το σήμερα αλλά πολύ περισσότερο και το αύριο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ