Κανονικά στο νέο πρωτάθλημα η φουτσαλική ΑΕΛ, υπό το σωματείο το τμήμα

Το Δ.Σ. του Σωματείου της ΑΕΛ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για τη διαχείριση του τμήματος φούτσαλ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο! Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνεται πλέον και επίσημα η κάθοδος της ομάδας στην διοργάνωση Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος φούτσαλ της ΚΟΠ.

Η διοίκηση θέλει να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα μας να συμμετέχει στο φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα 2019-2020. Με την παρούσα ανακοίνωση αποστέλλονται ευχαριστίες στα μέχρι τώρα συμβούλια, όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό αλλά και όλους τους φίλους της ομάδας που βοήθησαν και συνέβαλαν τα τελευταία 10 χρόνια.

«Επίσης το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον ακούραστο εργάτη και αρχιτέκτονα αλλά και μέχρι πέρσι πρόεδρο του τμήματος Αντρέα Σταύρου, όπου για 10 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε το Τμήμα και το σωματείο μας με αξιοπρέπεια, ζήλο και με τόση αφοσίωση ώστε το τμήμα να είναι ένα ζωντανό κομμάτι του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Η διοίκηση της επιτροπής ΑΕΛ Futsal ανακηρύσσει τον Αντρέα Σταύρου ως Επίτιμο Πρόεδρο του τμήματος. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της φετινής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί η τιμητική τελετή για την βράβευση του επίτιμου προέδρου του τμήματος», τονίζεται.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ