aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαλοβλέπει Μηνά Αντωνίου, αυτοί που φεύγουν και οι αβέβαιοι

Καλοβλέπει Μηνά Αντωνίου, αυτοί που φεύγουν και οι αβέβαιοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχει ανοίξει για καλά η πόρτα της εξόδου και ήδη ενημερώθηκαν ότι τέθηκαν εκτός πλάνου οι Νέστορας Μυτίδης, Ιβάν Σχρανζ και Ζαρκίνιο Αντόνια. Βέβαια, αναμένεται πως οι αποχωρήσεις θα είναι περισσότερες.

Μετά από τον Κέβιν Λαφράνς, παρελθόν θεωρείται κι ο Άλεξ ντα Σίλβα, ενώ εκτός πλάνων του Ντούσαν Κέρκεζ είναι και οι δανεικοί Γιάννης Μαύρου, Μάριος Ηλία και Ανδρέας Φράγκος. Αβέβαιο είναι το μέλλον των Άντναν Αγκάνοβιτς, του Ντάνι Μπενίτεθ (βάσει νεότερων πληροφοριών), αλλά και του Λεάντρο Σίλβα, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά στον κόσμο.

Ουσιαστικά, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει τουλάχιστον μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, στις θέσεις των οποίων θα αποκτηθούν άλλοι τόσοι, Κύπριοι και κοινοτικοί/ξένοι. Στην ΑΕΛ βλέπουν με καλό μάτι την ανέλιξη του Γιάννη Γερολέμου, την παραμονή του Ανδρέα Μακρή, ενώ αξιολογείται η περίπτωση επανόδου του Μηνά Αντωνίου στην ΑΕΛ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Έτσι αν συμφωνηθεί οτιδήποτε, δεν αποκλείεται να είναι με τη μορφή δανεισμού. Από εκεί και πέρα, μετά την απόκτηση του Ιβάν Κάρλος, θα αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός φορ, παρά την παρουσία του Ρούβεν Χουράδο.

Η ΑΕΛ είχε μια παραγωγική περίοδο, στην οποία διαπιστώθηκαν οι δυνατότητες κι οι αδυναμίες της. Στοχεύει ψηλότερα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται ποιοτική ενδυνάμωση. Θα αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ, ένας μέσος που να παίζει ως «εξάρι» και «οχτάρι» κι ένας ακραίος επιθετικός. Η επιστροφή του Μάνουελ Τόρες, αποτελεί μια πολύ καλή κίνηση και ο τραυματισμός του, ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα της Λεμεσού, σε μια περίοδο που ήταν κορυφή.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα διατηρήσουν τον βασικό κορμό με τους Βοζίνια, Πρόσεκ, Α. Τεϊσέιρα, Ν. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ζούνιορ, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς, Χουράδο, Γουίλερ, Αβραάμ και Ζντραφκόσκι, ενώ ποντάρουν και στους νεαρούς Γερολέμου, Μιχαηλίδη και Μουστάκη (είχε τραυματιστεί πέρσι στη Βουλγαρία και έχασε όλη τη σεζόν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ