aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαλά τα «όνειρα» για Βινίσιους, αλλά…

Καλά τα «όνειρα» για Βινίσιους, αλλά…

Η ΑΕΛ περιμένει στη… γωνία για τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος θα τον ήθελε στην ομάδα του, ενώ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή παρασκηνιακά επικοινώνησε και με άλλες κυπριακές ομάδες προετοιμάζοντας τις επαφές για το μέλλον του.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Βινίσιους θα αποχωρήσει εκτός απρόοπτου από τον ΑΠΟΕΛ έπειτα από πέντε χρόνια, εντούτοις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι ενδιαφερόμενοι και δη η ΑΕΛ δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2018/19 προνοεί απολαβές πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ, επομένως για να αποχωρήσει από τον «Αρχάγγελο» θα πρέπει να πάρει αποζημίωση από τους γαλαζοκίτρινους και να πληρώσει η επόμενη ομάδα του τη διαφορά.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποχωρήσεων από το ρόστερ κάτι που μπορεί να τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου. Με τα υφιστάμενα δεδομένα πρέπει να αποχωρήσουν πέντε παίκτες από το ρόστερ. Επομένως, σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Βινίσιους κρίνεται από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ