aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥKαλά νέα για τους τρεις Λεμεσιανούς

Kαλά νέα για τους τρεις Λεμεσιανούς

Κατ’ αρχήν συμφωνία για μείωση του τέλους θεάματος επί των εισιτηρίων των αγώνων, στο Τσίρειο Στάδιο, των τριών σωματείων της Λεμεσού, επήλθε σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Νίκου Νικολαΐδη και με τη συμμετοχή προέδρων ή εκπροσώπων του Απόλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολαΐδης, στη σύσκεψη αποφασίστηκε, πρώτον, η καταβολή των οφειλόμενων ποσών των σωματείων προς το Δήμο Λεμεσού και δεύτερον, η προώθηση πρότασης για μείωση του τέλους θεάματος, που φτάνει μέχρι και το 50%.

Ερωτηθείς για το οφειλόμενο ποσό προς το Δήμο, ο Νίκος Νικολαΐδης είπε πως αυτό ανέρχεται σε «μερικές δεκάδες χιλιάδες», ενώ υπενθύμισε πως σήμερα το τέλος θεάματος που καταβάλλεται στο Δήμο είναι της τάξης του 10%.

Ο Δήμος Λεμεσού, σημείωσε ο Δήμαρχος, στηρίζει τα σωματεία της πόλης και μετά από τη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και συναντίληψης, αποφασίστηκε όπως τεθεί προς έγκριση, από το Δημοτικό Συμβούλιο, η σχετική πρόταση για μείωση του τέλους θεάματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ