aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαινοτομία της daNoi ΑΕΛ Futsal

Καινοτομία της daNoi ΑΕΛ Futsal

Με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η daNoi ΑΕΛ Futsal αναφέρεται στο Τμήμα Μάρκετινγκ της daNoi ΑΕΛ Futsal το οποίο παρουσιάζει μια καινοτομία για τις επιχειρήσεις τις οποίες στηρίζουν αυτήν μας την προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Μέσα σε μια χρονιά ριζικών αλλαγών για την ομάδα μας, εντός και εκτός γηπέδου, το Τμήμα Μάρκετινγκ της daNoi ΑΕΛ Futsal σας παρουσιάζει μια νέα καινοτομία για τις επιχειρήσεις τις οποίες στηρίζουν αυτήν μας την προσπάθεια μας. Βασικός στόχος, μέσα από την συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις, είναι να επενδύσουν σε εμάς προκειμένου να προβληθούν σωστά στην Κυπριακή αγορά και συνάμα να κάνουν απόσβεση της επένδυσης τους σε εμάς.

Με μεγάλη χαρά, σας παρουσιάζουμε το daNoi ΑΕΛ Futsal Sponsors News. Ο χώρος αυτός στην ιστοσελίδα μας, έρχεται να προσφέρει ένα βήμα επικοινωνίας στις επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζουν αυτή μας την μεγάλη προσπάθεια. Παρουσίαση των επιχειρήσεων, ειδήσεις αλλά και τα νέα τους θα μπρορούν να φιλοξενούνται σε αυτό τον χώρο προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη παρουσία.

Όλα αυτά είναι μέρος της στρατηγικής μας, προκειμένου να έχουμε μια διαρκή συνεργασία με τις εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν και να προβλήθούν μέσα από την ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως μέσα από την σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς, αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς η ομάδα να βελτιώνεται προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της.

Πέτρος Γούλας,

Υπεύθυνος Στρατηγικής & Μάρκετινγκ της daNoi ΑΕΛ Futsal”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ