aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καυτό» διήμερο

«Καυτό» διήμερο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρίσκονται στην Κύπρο. Έχουν περάσει από τα εργομετρικά και είναι έτοιμοι να ριχτούν στις προπονήσεις. Απομένει να ξεκαθαρίσουν μόνο οι τέσσερις ή πέντε τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης, κάτι που ίσως γίνει εντός του Σαββατοκύριακου.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Φερνάντο Ρουμπίνιο, όπως και για τον Νικολάς Μαρτίνες, αλλά και δυο άλλους, έναν σέντερ μπακ και έναν επιθετικό. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και η διοίκηση κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ξεκαθαρίσουν σύντομα όλες οι εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ είναι πολλές και ήδη μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ελευθερίου οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν έγιναν 19. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνική ηγεσία ετοιμάζει εντελώς καινούργια ομάδα και ασφαλώς θα χρειαστεί πολλή δουλειά στο μοντάρισμα, μέχρι να τη φέρει στα επιθυμητά επίπεδα. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος οι γαλαζοκίτρινοι προτίθενται να δώσουν δέκα φιλικά, στα οποία θα δοθεί έμφαση στην τακτική και τη συνοχή της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ