aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΙστορική μέρα για τη Λεμεσό, μπήκαν οι μπουλντόζες για το νέο γήπεδο (pics)

Ιστορική μέρα για τη Λεμεσό, μπήκαν οι μπουλντόζες για το νέο γήπεδο (pics)

Το όνειρο των Λεμεσιανών και των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου στο Κολόσσι παίρνει σάρκα και οστά.

Οι μπουλντόζες έπιασαν το πρωί της Δευτέρας (28/1) δουλειά με τις χωματουργικές εργασίες. Το έργο κατακυρώθηκε από τον ΚΟΑ στην Κοινοπραξία CYFIELD – NEOPHYTOU J.V.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες: Ο χώρος στον οποίο θα ανεγερθεί το «Limassol Arena»!

To γραφείο Τύπου του Απόλλωνα δημοσίευσε φωτορεπορτάζ από την έναρξη των εργασιών, με τους γαλάζιους της Λεμεσού να σημειώνουν: «Το όνειρο όλων των Λεμεσιανών…μόλις έχει αρχίσει! Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τη Λεμεσό μας…».

Διαβάστε επίσης: Πόσα θα κοστίσει, η χωρητικότητα και πώς θα είναι η «Limassol Arena»

Το έργο θα κοστίσει περίπου 31.333.000 ευρώ και το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 13.000 θέσεων. Θα ανεγερθεί μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού-Τάσου Ισαάκ και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου (στα δεξιά του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Πάφο). Για όσους γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή, πρόκειται για το σημείο ανάμεσα στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα και του Λυκείου Αποστόλου Λουκά.

Διαβάστε επίσης: Έπεσαν οι υπογραφές, πότε θα είναι έτοιμη η «Limassol Arena»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ