ΑΕΛ: Ίσως πάει για χειρουργείο ο Ζούνιορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αργεί ακόμη η επιστροφή του Ντόσα Ζούνιορ, ο οποίος νοιώθει έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει κάποια βελτίωση, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε χειρουργική επέμβαση. Φάνηκε άτυχος ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος της ΑΕΛ, ενώ είχε αρχίσει καλά τη σεζόν. Οι πόνοι, όμως, δεν του αφήνουν άλλα περιθώρια, από το να παρακολουθεί την ομάδα του από τη κερκίδα.

Υπενθυμίζουμε πως αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 5 Οκτωβρίου (ήταν βασικός στους πέντε αγώνες που προηγήθηκαν) και έκτοτε βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης. Μάλιστα, αν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε αναμένεται πως θα χάσει αρκετό μέρος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Για να ‘χει δικαίωμα στο όνειρο

Από την άλλη, είναι θετικό πως σύντομα θα είναι πίσω ο Μπόρις  Γκοντάλ, όμως όλες αυτές οι ατυχίες με τις απώλειες στην άμυνα έφεραν στο προσκήνιο τον Μομψίλο Ράσο,  ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι πείθει και περισσότερο, ενώ σαν στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και ο Χάρης Κυριάκου.

Ο τελευταίος πήγε πολύ καλά απέναντι στην Ομόνοια και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε άλλους αγώνες στην ίδια θέση. Κέρδισε λοιπόν δύο ποδοσφαιριστές για την άμυνα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στην εξεύρεση δύο ή τριών ποδοσφαιριστών τον Γενάρη που θα βοηθήσουν κυρίως επιθετικά.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ