aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΙσοπαλία στο Μακάρειο, τρέχει να… κλειδώσει την εξάδα η ΑΕΛ (pics & video)

Ισοπαλία στο Μακάρειο, τρέχει να… κλειδώσει την εξάδα η ΑΕΛ (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ελάχιστο το θέαμα, ελάχιστα τα γκολ, πήραν από ένα βαθμό. Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού της ΑΕΛ που διεξήχθη στο Μακάρειο και στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Καθόλου δεν… βολεύει αυτό το αποτέλεσμα την ομάδα της Λεμεσού καθώς παραμένει στην 6η θέση με 28 βαθμούς, ωστόσο νιώθει την… ανάσα της Πάφου που βρίσκεται στο -1 από την εξάδα μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να κερδίσουν πάση θυσία το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό ώστε να «κλειδώσουν» τη θέση τους στο πρώτο γκρουπ.

Λιγοστές, σχεδόν… μηδαμινές οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν στο πρώτο μέρους του αγώνα, με την ΑΕΛ όμως να έχει την ουσία αλλά και την… ατυχία. Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκοντάλ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων που δεν έδιωξε αποτελεσματικά, και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Ωστόσο, ο Σλοβάκος ήταν εξαιρετικά άτυχος καθώς στην ίδια φάση τραυματίστηκε (φαίνεται πως γύρισε το πόδι του) και ένα λεπτό αργότερα πέρασε εκτός υποβασταγμένος και χωλαίνοντας. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, όμως περιορίστηκε μόνο στις προϋποθέσεις ενώ η ΑΕΛ αμυνόταν σωστά και αποτελεσματικά.

Πιο επιθετικός, πιο αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός στο δεύτερο 45λεπτο, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ζαχαρίου στο 68’. Ο Κύπριος, έξι λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (!), νίκησε τον Βοζίνια με καρφωτή κεφαλιά και έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του για αντεπίθεση. Η ΑΕΛ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν απειλητικοί σε κάποια διαστήματα, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Βελλίδης, Κοφί (62′ Ζαχαρίου), Σωτηρίου, Νάνι, Κίκο, Κα, Ακόστα (66′ Οικονομίδης), Βινίσιους, Ε. Κυριάκου, Αζουλάο, Αγιτέ (81′ Ντουβεντρού).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ (12′ Ζντρασκόφσκι), Αβραάμ, Αντωνίου, Αντάμοβιτς (76′ Γκαζαριάν), Μεντόγεβιτς, Εμαέ, Αγκάνοβιτς, Μάιντεβατς (85′ Χουράδο).

Σκόρερ: 68′ Ζαχαρίου / 9′ Γκοντάλ

Κίτρινες: Κίκο, Αγιτέ / Α. Τεϊσέιρα, Εμαέ, Αβραάμ

Αποβόλες:

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Pajac Igor

Α’ Βοηθός: Zobenica Bojan (Κροατία)

Β’ Βοηθός: Crncic Jerko (Κροατία)

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ