aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ήρθε στο Τσίρειο να "κλέψει" τη νίκη»

«Ήρθε στο Τσίρειο να “κλέψει” τη νίκη»

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω facebook ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα φίλοι μου. Πάμε απ’ την αρχή σωστά και με ψυχραιμία. Υποδεχθήκαμε την ΑΕΚ στην έδρα μας. Αντιμετωπίσαμε μια ΑΕΚ που πήγε την περασμένη βδομάδα στη Λευκωσια με τον διεκδικητή του τίτλου και έπαιξε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και σκεπτικό. Έπαιξε επιθετικά, προηγήθηκε, αλλά συνέχισε να παίζει ανοικτά για το 0-2. Όταν δε ισοφαρίστηκε συνέχισε το ίδιο ανοικτά.

Απόψε, όμως, είδαμε μια ΑΕΚ διαφορετική αν και ερχόταν με ακόμα καλύτερη ψυχολογία απ’ ότι πήγε την περασμένη βδομάδα στην πρωτεύουσα. Είδαμε, λοιπόν, ότι ήρθε στο Τσίρειο για να “κλέψει” τη νίκη με κάθε τρόπο, παίζοντας με σαφώς διαφορετικό προσανατολισμό, πολύ πιο κλειστά και με μεγάλο στόχο το πάγωμα του ρυθμού ως το τέλος.

Ναι, είμαστε όλοι απογοητευμένοι που χάσαμε τη νίκη, αλλά προσωπικά κρατώ ότι δείξαμε ξανά ποια είναι η ΑΕΛ και τι δυνατότητες έχει. Γι’ αυτό είμαι απόλυτα ήρεμος! Συνεχίζουμε φίλοι μου όλοι μαζί για μάχες ως το τέλος και οποίος αντέξει. Είμαστε στη 2η θέση (5 βαθμούς από την κορυφή) και βλέπουμε μπροστά και ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ