aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΙκανός για μεγάλα πράγματα υπό τις οδηγίες του Πάμπου

Ικανός για μεγάλα πράγματα υπό τις οδηγίες του Πάμπου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προαναγγελθείσα μετεγγραφή του Μάριου Ηλία είναι γεγονός μετά την ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ. Τη σεζόν που πέρασε, ο 20χρονος φορ αγωνιζόταν στον Εθνικό, μετρώντας 20 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ο νεαρός επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί στα φτερά και η προσθήκη του στους γαλαζοκίτρινους θεωρείται επιτυχία. Υπό τις οδηγίες του Πάμπου Χριστοδούλου ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπορεί να αναδειχθεί και να βοηθήσει παράλληλα τους «λέοντες» να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα μετά τον Κάρλος Ουέλινγκτον.

Μεγάλο κομμάτι της νέας ομάδας που ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία θα αποτελείται από Κύπριους. Ο Χριστοδούλου έχει θετική άποψη για κάποιους νεαρούς που πήραν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ.

Ξέχωρα από τον Ηλία και τους Κύπριους που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάριου Νικολάου. O πρώην αρχηγός της ΑΕΛ αγωνίζεται στη φινλανδική Ίντερ Τουρκού, η οποία βρίσκεται στην 9η θέση του  βαθμολογικού πίνακα. Ο διεθνής μέσος έχει εφτά συμμετοχές σε σύνολο οκτώ παιγνιδιών.

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι ο Κύπριος προπονητής κτίζει ομάδα από το μηδέν και θα κάνει τα πάντα για να την επαναφέρει εκεί που τη θέλει ο κόσμος της. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο προπονητής και του έδωσε απόλυτη ελευθερία για να κινηθεί και να ενισχύσει την ΑΕΛ με παίκτες που θα της ανεβάσουν το επίπεδο.  Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον προπονητή της ΑΕΛ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, όμως οι ανακοινώσεις θα έρθουν κοντά στο τέλος του μήνα.

Η νέα σεζόν είναι κρίσιμη και ο κόσμος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας.  Θα περιμένει το καλύτερο, που θα ισοδυναμεί με λάμψη της ομάδας απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι το πιο εύκολο, όμως η ΑΕΛ έχει με το μέρος της τη δίψα του κόσμου, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στο γήπεδο.

Οι πίκρες των τελευταίων χρόνων έχουν απομακρύνει αρκετούς, αλλά υπάρχει ακόμη ο ισχυρός πυρήνας που θα παρασύρει και τους υπόλοιπους να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ