aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ τούρτα… καπέλο και το «χρόνια πολλά» του βασιλιά

Η τούρτα… καπέλο και το «χρόνια πολλά» του βασιλιά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Πάνω απ’ όλα η οικογένεια», λένε στην ΑΕΛ και αυτό με κάθε ευκαιρία φροντίζει να το υπενθυμίζει το γραφείο Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας. Στην προετοιμασία η οποία πραγματοποιείται στον Μπάνσκο της Βουλγαρίας, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν προσπαθεί να φτιάξει απλώς μία ανταγωνιστική ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά ποντάρει πολύ και στη δημιουργία οικογενειακού κλίματος.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα για να τονιστεί το οικογενειακό κλίμα στην ΑΕΛ, τα γενέθλια του Έλβις Μπαμπάνκο ο οποίος συμπλήρωσε 31 χρόνια ζωής και το τεχνικό τιμ μαζί με τους συμπαίκτες του, του ετοίμασαν τούρτα-έκπληξη και μετά το ευχετήριο τραγούδι του τη… φόρεσαν καπέλο.

Το βίντεο που ετοίμασε το ΑΕL Media Team για τα γενέθλια του αριστερού ακραίου μπακ – χαφ από το Πράσινο Ακρωτήρι, συνοδεύεται με το τραγούδι «Χρόνια Πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εν τη ευκαιρία της μεγάλης συναυλίας του βασιλιά της ελληνικής ροκ με τον Γιάννη Ζουγανέλη το Σάββατο στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ