aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ «ρατσιστική συμπεριφορά ΑΠΟΕΛιστών» και ο επιθετικός

Η «ρατσιστική συμπεριφορά ΑΠΟΕΛιστών» και ο επιθετικός

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τις εγγραφές των Ρομάν, Τόρες και Καμπιονέτα: «Δεν προλαβαίνει ο Καμπιονέτα να εγγραφεί, θα είναι στην διάθεση του προπονητή για το ερχόμενο παιχνίδι. Οι άλλοι δύο υπολογίζονται κανονικά».

Για τις μετεγγραφές: «Θα κάνουμε άλλη μια κίνηση και αφορά στράικερ. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε αρκετά κοντά. Όταν θα έχουμε κάτι χειροπιαστό θα σας ενημερώσουμε όπως κάνουμε πάντα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει τεράστιες βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι και τις επόμενες σεζόν».

Για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά. Είναι κάποια πράγματα που δεν χρειάζονται να βγουν προς τα έξω. Τελείωσαν».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα ντέρμπι, δυστυχώς με άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας μας».

Για τις αναρτήσεις των Αϊρόσα και Λαφράνς: «Είναι κάτι που έχετε ακούσει όλοι όσοι το παρακολουθήσατε. Μικρή μερίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ είχε ρατσιστική συμπεριφορά στον Αϊρόσα. Δεν το λέω ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι στο μοναδικό γήπεδο που έγιναν αυτά. Πρέπει να το δει η ΚΟΠ, θα πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι σ’ αυτό το θέμα. Ξέρω ότι η μεγάλη μερίδα του κόσμου, δεν συμφωνούν με τέτοιες συμπεριφορές. Σαν κοινωνία δεν βγάζουμε το καλύτερο όνομα, και αυτό έχει να κάνει και με άλλα θέματα που έγιναν τις τελευταίες μέρες, αναφέρομαι και στο θέμα του Κάρλος και της γυναίκας του. Βγαίνει ένα όνομα κακό για την Κύπρο, και δεν μας αξίζει. Δεν είμαστε κοινωνία που έχει αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Πρέπει να το ψάξουμε, δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητο, γιατί πρέπει να σταματήσει. Είναι και αυτοί άνθρωποι. Δεν κυνηγάμε την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ξέρουμε ότι οι διοικήσεις δεν συμφωνούν με αυτές τις συμπεριφορές. Πρέπει να αγγίξει όλες τις  ομάδες, να γίνουν καμπάνιες που θα φέρουν κάποια αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η ΑΕΛ «απαντά» στον ρατσισμό (pics)

«Aν υπονοεί κάτι η ΑΕΛ, για ρατσιστική επίθεση…»

Νέο «χτύπημα» του Λαφράνς

«Όταν παίζεται με αυτό τον τρόπο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ