aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ προειδοποίηση του Αναστασίου στους αντιπάλους της Ομόνοιας

Η προειδοποίηση του Αναστασίου στους αντιπάλους της Ομόνοιας

Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας μετά την εξασφάλιση της 6ης θέσης, με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ πως η ομάδα του δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις πόντους και φάνηκε ότι είχαμε άγχος, ειδικά το πρώτο τέταρτο δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Βγάζαμε ένα φόβο. Σιγά σιγά κερδίσαμε μέτρα και πήραμε αυτοπεποίθηση όταν σημειώσαμε το γκολ. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι. Συμβαίνουν πολλά απρόοπτα με τους τραυματισμούς αλλά όσα παιδιά μπαίνουν μέσα δείχνουν κίνητρο, πίστη. Θέλουμε μέσα στο γήπεδο να ελέγχουμε το παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας αλλά δεν είναι εύκολο. Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε τον στόχο της εξάδας. Θα είναι δέκα παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Η ομάδα ήταν ταλαιπωρημένη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν και ανταποκρίθηκαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ