aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ προ τετραετίας ευστοχία του Πάμπου «φτιάχνει» τους «λέοντες»

Η προ τετραετίας ευστοχία του Πάμπου «φτιάχνει» τους «λέοντες»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στα αρχικά στάδια της πρώτης του θητείας στην ΑΕΛ, κληθείς να επιλέξει τους «νεοσύλλεκτους» ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι του 2011, δεν έφερε παικταράδες.

Ανέδειξε, όμως, παικταράδες και ταλέντα με το προπονητικό του χάρισμα και η… γαλαζοκίτρινη Οδύσσεια εκείνης της σεζόν (2011-12) είχε αίσιο τέλος και το καράβι έφθασε στην Ιθάκη του. Όπου καράβι βάρτε ΑΕΛ και όπου Ιθάκη, κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια και συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας του Λιμανιού (να τα υπενθυμίζουμε γι’ αυτά).

Στη δεύτερή του θητεία, ο Χριστοδούλου προγραμματίζεται και σε συνεργασία με τη διοίκηση κλείνουν οι ποδοσφαιριστές και ο προγραμματισμός εξελίσσεται με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει όλες τις κινήσεις που χρειάζεται η ΑΕΛ για να επιστρέψει δυναμικά στην προσπάθειά της για διάκριση, ξέροντας πως το φετινό καλοκαίρι χρειάζονται στοχευμένες μετεγγραφές και υπομονή για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το πλάνο βεβαίως, είναι συγκεκριμένο και βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης που κάνει την προεργασία στο οικονομικό μέρος για να γίνουν επιθυμία οι απαιτήσεις του. Μέχρι στιγμής, το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών που ανακοινώθηκαν δεν λέει κάτι, όμως, οι πετυχημένες μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν προ τετραετίας από τον Χριστοδούλου, κάνουν τον κόσμο να αισιοδοξεί, εξ ου και το γεγονός πως οι προσδοκίες πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ξεπερνιούνται κατά πολύ μέχρι στιγμής.

Οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ, λοιπόν, αναμένουν δικαιολογημένα την ομάδα τους να επιστρέψει δυναμικά στην προσπάθεια κατάκτησης κάποιου τίτλου και επίσης αν θα πετύχει διάνα ο Πάμπος με τις επιλογές του και οι «άγνωστοι» ποδοσφαιριστές που επέλεξε και θα επιλέξει θα οδηγήσουν την ΑΕΛ σε μία νέα… Γη της Επαγγελίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ