aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ πηγή κινδύνου, το μοναδικό χειροκρότημα κι η διαιτησία!

Η πηγή κινδύνου, το μοναδικό χειροκρότημα κι η διαιτησία!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα στις φετινές υποχρεώσεις της ΑΕΛ, ο Γιάννης Μαύρου έβγαλε μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και, για όσο διάστημα αγωνίσθηκε, αποτέλεσε πηγή κινδύνου.

Στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, δεν σταμάτησε να τρέχει ούτε δευτερόλεπτο, ασκώντας πίεση στην αμυντική τετράδα του αντιπάλου. Και το γεγονός πως δεν κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ από τον χώρο άμυνάς του να αναπτύξει, συμβολή είχε και ο Μαύρου.

Ως τη σημαντικότερη φάση, καταγράφουμε αυτήν στο 55ο λεπτό όταν είδαμε μια έξυπνη εκτέλεση φάουλ. Ο Στάθης Αλωνεύτης «έσκαψε» την μπάλα στον Νούνο Μοράις που κινήθηκε στην τροχιά της, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΛ και με προβολή ανάγκασε τον Ράφαελ Ρομό να στείλει την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ. Ήταν μια πανέξυπνη επινόηση των παικτών του ΑΠΟΕΛ και η μοναδική που ανάγκασε τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας να χειροκροτήσουν.

Όσον αφορά στη διαιτησία, εύκολη αποστολή είχε ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που τον βοήθησαν με τη συμπεριφορά τους. Ήταν κοντά στις φάσεις και οι πλείστες υποδείξεις του ήταν ορθές. Σωστά τιμώρησε τον Νούριο Φορτούνα στο πρώτο μέρος με κίτρινη κάρτα, καθώς έπεσε μόνος στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ