aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ παράληψη της Cytavision στη φάση με του 55' και οι απολογίες (video)

Η παράληψη της Cytavision στη φάση με του 55′ και οι απολογίες (video)

Με ανάρτηση της στο επίσημο Facebook η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει για την παράληψη της Cytavision να μην περιλάβει τη φάση του 55’ με το φάουλ του Όρσουλιτς στον Φορτούνα στα στιγμιότυπα του αγώνα με την Ομόνοια. Υπενθυμίζουμε πως στην εν λόγω φάση έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι υπέρ των γαλαζοκίτρινων.

Αναλυτικά το ποστ στο Facebook της ΑΕΛ:

«Ενημερώνουμε τα ΜΜΕ ότι στο βίντεο που ετοιμάστηκε χθες από την Cytavision απουσίαζε από λάθος τους (έγιναν αποδεκτές οι απολογίες τους προς την ομάδα μας) η φάση στην οποία διεκδικήσαμε πέναλτι σε ανατροπή του Φορτούνα από τον Όρσουλιτς στο 55′.

Μετά την επικοινωνία που είχε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας με τους αρμόδιους το λάθος διορθώθηκε και αναρτήθηκε το πιο κάτω βίντεο στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να διορθώσουν – αλλάξουν το χθεσινό βίντεο με το σημερινό, έτσι ώστε να βγαίνει η σωστή εικόνα της αναμέτρησης προς το φίλαθλο κοινό. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Δείτε την φάση εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ