aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η Ομόνοια προσπάθησε να δελεάσει τον Σαρφό με ποσά που δεν αντιπροσωπεύουν την αξία του»

«Η Ομόνοια προσπάθησε να δελεάσει τον Σαρφό με ποσά που δεν αντιπροσωπεύουν την αξία του»

Την προσέγγιση της Ομόνοιας στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κίνγσκλει Σαρφό, η οποία έγινε με αθέμιτο τρόπο, σχολίασε με δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» το διοικητικό στέλεχος των μαυροπράσινων, Πέτρος Σάββα.

Τόνισε μάλιστα ότι τα ποσά με τα οποία προσπάθησε να δελεάσει τον παίκτη η Ομόνοια δεν αντιπροσωπεύουν την αξία του, ενώ όπως είπε δεν ήταν πολύ περισσότερα απ’ όσα έπαιρνε στον Ολυμπιακό πριν την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: Νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές υπόγραψε ο Σαρφό

Σχολιάσε παράλληλα και τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του Προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, ο οποίος πήρε τηλέφωνο τους μαυροπράσινους πριν τον υπογράψει, αν και ήταν ελεύθερος.

Όσα δήλωσε ο Πέτρος Σάββα:

Ενοχλούν ακόμα τον Σαρφό; «Ο Σαρφό έχει συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια, έγινε οικονομική αναπροσαρμογή σήμερα. Κατηγορηματικά θέλω να πω έχουν πειράξει τον παίκτη μας με αθέμιτο τρόπο πίσω από την πλάτη της ομάδας. Προσπαθούσαν να τον δελεάσουν με κάποια ποσά, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν τον παίκτη ούτε την αξία του. Με πολύ λιγότερα απ’ όσα αξίζει και όχι πολύ περισσότερα από όσα έπαιρνε πριν την αναπροσαρμογή.

Οι ομάδες πρέπει να σέβονται τις άλλες ομάδες και αν νομίζουν ότι επειδή έχουν οικονομική ευρωστία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν είναι πολύ γελασμένες. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Ομόνοια, το έκανε και πέρσι. Είναι πολύ πιο όμορφο να μιλήσεις πρώτα με την ομάδα και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ομάδων.

Ο Σαρφό δεν είναι για την Κύπρο. Είναι πολύ καλή επένδυση για την ομάδα. Αν έρθει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό το συζητάμε».

Η κρίση σας στη σχέση με την Ομόνοια μπορεί να ξεπεραστεί ή είστε ενοχλημένοι ακόμα; «Εξαρτάται από τη στάση της Ομόνοιας και όχι από τη δική μας. Ο Σοφοκλέους για παράδειγμα, μας πήρε τηλέφωνο πριν υπογράψει τον Σωτηρίου, αν και είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Καταλάβετε τη διαφορά. Αυτό είναι το σωστό και το φυσιολογικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ