aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ νέα ΑΕΛ συστήνεται απόψε στον λαό της

Η νέα ΑΕΛ συστήνεται απόψε στον λαό της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα μήνα θα έχει στη διάθεσή του ο Πάμπος Χριστοδούλου για να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές και να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του στις 20 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Η χθεσινή πρωινή προπόνηση στις Πλάτρες ήταν η τελευταία στην Κύπρο. Προχθές, στην παρουσία φίλων της ομάδας στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών, διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Η σημερινή μέρα, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους φίλους της ΑΕΛ.

Στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του «Νίκος Σολομωνίδης», θα γίνει η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου για τη σεζόν 2016-17. Το απoψινό Fan Day αναμένεται να προσφέρει όμορφες στιγμές στους φίλους της ομάδας, η «δίψα» των οποίων φάνηκε και στην πρώτη προπόνηση στο κοινοτικό στάδιο της Γερμασόγειας.

Εξάλλου, αργά χθες βράδυ αναμένονταν στην Κύπρο οι Σαβάν και Μπενγκί, οι οποίοι έλυσαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα και δεν τους επέτρεπαν να έρθουν νωρίτερα. Θα είναι στην υπόλοιπη αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για τη Βουλγαρία.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στα μισά της δουλειάς που γίνεται από τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του. Στη Βουλγαρία, για τις επόμενες δυο βδομάδες περίπου, θα «χτιστεί» η νέα ΑΕΛ, με τα «θέλω» του Κύπριου τεχνικού που θα θελήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν με κάποιες εκκρεμότητες, αφού συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση ενός στόπερ και επιτελικού μέσου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ χρειάζεται άλλους δυο-τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθούν και τρία φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στον τεχνικό της ΑΕΛ να καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο αρχικό σχήμα που θα στηριχθεί τουλάχιστον στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ