«Η μπάλα στα χέρια του ΑΕΛίστα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ τονίζοντας πως την επόμενη εβδομάδα (28/08, 19:30) θα διεξαχθεί καταστατική εκλογική συνέλευση του συνδέσμου. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως παρακολουθούν στενά της εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας τους και καλούν τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί.

Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Τετάρτη 28 Αυγούστου η ώρα 19:30 στο οίκημα μας στον Εναέριο θα διεξαχθεί η καθιερωμένη βάση καταστατικού εκλογική συνέλευση του συνδέσμου.

Παρακολουθούμε στενά και έχουμε επαφές επί καθημερινής βάσεως για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο αγαπημένο μας σωματείο. Περιμένουμε την Γενική Συνέλευση στο Σωματείο όπου θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις στο διοικητικό. Καλούμε ξανά τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο με όποιο τρόπο μπορεί. Η μπάλα είναι στα χέρια του.
Την Παρασκευή η ώρα 19:00 η ομάδα μας δίνει φιλικό αγώνα στο Τσίρειο χωρίς το καταστροφικό μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στην Λεμεσό να δώσει ένα τελευταίο δυνατό χειροκρότημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ