aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μουρμούρα για τον Αρουαμπαρένα

Η μουρμούρα για τον Αρουαμπαρένα

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και όλοι θα φανούν χρήσιμοι στη σεζόν που διανύουμε για την ΑΕΛ. Πριν και μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ειπώθηκαν πολλά για τον Αρουαμπαρένα. Ο Ισπανός είναι αλήθεια πως δεν έχει βοηθήσει ακόμη, όμως δεν ξεχνά κανείς πως πέρσι στις δύο διοργανώσεις πέτυχε 14 γκολ. Ήλθε καπάκι και η απώλεια του πέναλτι το περασμένο Σάββατο για να αρχίσουν τα όργανα.

O κόσμος έχει και τα δίκαιά του γιατί περίμενε περισσότερα από τον ξένο επιθετικό, όμως αναμένεται πως στην πορεία, που θα τον χρειαστεί, θα ανεβάσει την απόδοσή του. Στον πάγκο βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Νικολάου. Ο αρχηγός της ΑΕΛ αποτελεί τη σημαία της ομάδας και, είτε βασικός είτε από τον πάγκο, είναι πάντοτε χρήσιμος. Ο Σοάρες δεν ξεκίνησε λόγω του προβλήματός του, όμως θα βοηθήσει και φέτος, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Ζούνιορ. Ο τελευταίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και μάλλον δεν θα υπολογίζεται ούτε και γι΄αυτή την αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ