aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ μεγάλη επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου!

Η μεγάλη επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου!

Ύστερα από ενάμιση χρόνο ο Πάμπος Χριστοδούλου επιστρέφει στους πάγκους. Και επιστρέφει για να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό στην Α’ Κατηγορία. Ο Κύπριος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «μαυροπρασίνων» και θα είναι ο «καπετάνιος» της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη και απλά το μόνο που απομένει είναι τα διαδικαστικά με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Ο 51χρονος προπονητής επιστρέφει λοιπόν σε μια ομάδα που δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν (2010-11), και που αποτέλεσε το σκαλοπάτι για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ (2011-12) με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια! Πέρασε για ένα διάστημα από την Ανόρθωση (2013), ακολούθησε η επιτυχημένη διετία στην Εθνική Κύπρου (2014-16) και η επιστροφή του στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-17. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ομόνοια, ενώ θυμίζουμε ότι άρχισε την προπονητική του καριέρα την από τη Δόξα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ευελπιστεί ότι η επάνοδός του στους πάγκους και στον Ολυμπιακό θα συνοδευτεί με επιτυχία στους «μαυροπράσινους», στους οποίους αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Κύπριος τεχνικός είχε αποκαλύψει ότι μετά την αποχώρησή του από την Ομόνοια είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως έκρινε ότι «το περιβάλλον δεν ήταν για μένα», ενώ για ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου είχε πει πως «Υπήρχαν και προτάσεις από την Κύπρο, αλλά ήθελα να ηρεμήσω από την πίεση που υπάρχει στον τομέα. Πάνω από όλα πρέπει να είσαι και χαρούμενος εκεί που δουλεύεις για να δίνεις το 100%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ