aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ κορυφή δεν τη ζαλίζει

Η κορυφή δεν τη ζαλίζει

Η πρωτοπόρος ΑΕΛ Κ19 κέρδισε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος επί της Σαλαμίνας με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας, μετά από ένα δύσκολο αγώνα, κατάφεραν να σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό φέρνοντας το τρίποντο στην ΑΕΛ.

Ο αρχηγός της ομάδας των Κ19 Αλέξανδρος Μιχαήλ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το γνωρίζαμε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή πιέζοντας τον αντίπαλο . Είχαμε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε προς το τέλος του αγώνα και ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίσαμε το γκολ δείχνει και το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Η συνέχεια είναι σίγουρα δύσκολη αλλά ευελπιστούμε ότι στο τέλος της σεζόν θα κόψουμε πρώτοι το νήμα κατακτώντας το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ