aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ… κατρακύλα της ΑΕΛ «παρέσυρε» και τον Παντελίδη

Η… κατρακύλα της ΑΕΛ «παρέσυρε» και τον Παντελίδη

Ούτε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης μπόρεσε να βάλει ένα τέλος στην αγωνιστική… κατρακύλα της λεμεσιανής ομάδας. Όντας μόλις 48 και κάτι ώρες στο «τιμόνι» των γαλαζοκιτρίνων ο Ελλαδίτης τεχνικός ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να αλλάξει και πολλά. Η ομάδα της Λεμεσού γνώρισε μια ακόμα ήττα (έκτη) για το πρωτάθλημα με 1-0 από την Πάφος FC, και έμεινε στην ένατη θέση με 12 βαθμούς.

Και μόνο η «αύρα» που θα έδινε όμως η έλευση ενός νέου «αφεντικού» στα αποδυτήρια θα περίμενε κανείς, έστω μια μικρή βελτίωση αγωνιστικά. Ιδιαίτερα αν κάποιος έριχνε μια… ματιά στις προηγούμενες 13 φορές που ο Παντελίδης έκανε ντεμπούτο σε πάγκο ομάδας.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σε 13 πρεμιέρες, ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, μέτρησε πέντε νίκες, εφτά ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, ενώ στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως οι ομάδες του Ελλαδίτη σκόραραν και στα 13 παιχνίδια!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Παντελίδης είδε για πρώτη φορά ομάδα του να μένει στο μηδέν, σε δική του πρεμιέρα, ενώ γεύτηκε την… πικρία της ήττας μόλις για δεύτερη φορά.

Χρειάζεται να βελτιώσει πολλά στην ΑΕΛ για να μπορέσει να την βάλει ξανά στον… δρόμο των επιτυχιών. Ο ίδιος όμως δήλωσε αισιόδοξος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην παφιακή ομάδα: «Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε γρήγορα. Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα και θα το πάρουμε σύντομα», δήλωσε μεταξύ άλλων και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ