aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ κατάσταση των τραυματιών και το αίτημα της Ομόνοιας

Η κατάσταση των τραυματιών και το αίτημα της Ομόνοιας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα». Ο Θεόδωρος Αντωνίου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, στην εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων, και στην συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ κλήθηκε να αναφερθεί και στην κατάσταση του Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στους κυανόλευκους.

Αναλυτικά: «Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τους Μάρκος Σοάρες και Αϊρόσα (θα ξεκαθαρίσει εντός 48ώρου). Ακολούθησαν κι αυτοί ατομικό, και ελπίζουμε ότι θα προλάβουν τον ματς της Κυριακής με τον Εθνικό. Ο Ζούνιορ πιθανότατα θα είναι έτοιμος μετά το παιχνίδι με την Πάφο».

Σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε η Ομόνοια για εφαρμογή των συστημάτων «Επαναληπτικής Προβολής (VAR)» και «Goal Line Technology»: «Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να βλέπουμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολλά που μπορούν να γίνουν, τώρα είμαστε στο μέσο της χρονιάς… Είχαμε και εμείς θέματα τις πρώτες αγωνιστικές, δεν επιθυμώ να σχολιάσω περεταίρω…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ