aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ιδιαιτερότητα του ντέρμπι για τον Πάμπο

Η ιδιαιτερότητα του ντέρμπι για τον Πάμπο

Το ντέρμπι που ακολουθεί το Σάββατο, με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, δεν θα είναι για τον Πάμπο Χριστοδούλου όπως αυτό που προηγήθηκε με την ΑΕΚ, ούτε όπως τα άλλα που θα ακολουθήσουν. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι και πάλι μεγάλος, ωστόσο θα είναι το πρώτο του Κύπριου τεχνικού απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία είχε αποχωρήσει μερικές βδομάδες πριν δώσει τα χέρια με τον Αντώνη Τζιωνή.

Ο 50χρονος προπονητής έζησε εξαιρετικές στιγμές στην ομάδα της Λεμεσού, ιδιαίτερα στην πρώτη του θητεία όταν την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια. Το ντέρμπι του Σαββάτου έχει την ιδιαιτερότητά του για τον Χριστοδούλου, που θα θελήσει αυτή τη φορά να οδηγήσει την Ομόνοια στην επιτυχία, την οποία έχει τεράστια ανάγκη. Αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι και ο Ρούι Ζούνιορ, που ως γνωστόν διετέλεσε τεχνικός διευθυντής και τώρα κατέχει θέση αρχισκάουτερ στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ