aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ δύσκολη επόμενη μέρα στην ΑΕΛ και ο απαράδεκτος Ντε Λούκας

Η δύσκολη επόμενη μέρα στην ΑΕΛ και ο απαράδεκτος Ντε Λούκας

Πρόωρα τελείωσε η σεζόν για την ΑΕΛ, αφού μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο έμεινε από μήνα Φεβρουάριο εκτός στόχων. Στο πρωτάθλημα έχει καιρό που έμεινε εκτός διεκδίκησης θέσης στην εξάδα, ενώ στο κύπελλο από το πρώτο ματς που κλήθηκε να δώσει είπε «αντίο».

Ο προβληματισμός και ο σκεπτικισμός μεγάλος και έντονος, με την επόμενη μέρα να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη από κάθε άποψη. Η φετινή ΑΕΛ, σύμφωνα με τι παρουσίασε έως τώρα, δεν ήταν για μεγάλα πράγματα και αυτό ήταν συνυφασμένο με το οικονομικό. Όσο κι να έγινε προσπάθεια αλλαγής της αγωνιστικής κατάστασης με την έλευση του Γαρπόζη. Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση έχει τον χρόνο, πλέον, να επικεντρωθεί στο πως θα διαχειριστεί την κατάσταση, είτε θα βρεθεί επενδυτής για τον οποίο έγινε λόγος πολλές φορές είτε θα συνεχίσει η ίδια σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει τα σημερινά δεδομένα. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και οι συνεργάτες του έχουν μπόλικη δουλειά. Παράλληλα και υποχρέωση προς τον κόσμο της ΑΕΛ, που τον απογοήτευσαν, να του δώσουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί, όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεφε από τον Ανδρέα Σοφοκλέους στο Σωματείο, ήταν πολλοί αυτοί που το είδαν ως θετική εξέλιξη, έχοντας φιλοδοξίες. Τώρα, τι έχουν να πουν;

Υ.Γ. Όσο για τον Ντε Λούκας, όποια κι αν ήταν η πρόκληση από τον αντίπαλο, δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιδεικνύεται σε ασκήσεις πολεμικών τεχνών. Με την ενέργειά του προσέβαλε την ΑΕΛ, τον κόσμο της και γενικά το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ