aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ δικαίωση, ο Ρόμο και ο Μασιάς

Η δικαίωση, ο Ρόμο και ο Μασιάς

Ο Πάμπος Χριστοδούλου του έδωσε φανέλα βασικού και ο ψηλόσωμος στράικερ Μικέλ Αρουαμπαρένα τον δικαίωσε απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (3-0).

Άνοιξε το σκορ (10’) πολύ νωρίς, σε μια φάση που μυρίστηκε το γκολ, ενώ ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι (14’) έδωσε διαφορά ασφαλείας υπέρ της ΑΕΛ, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο πολύτιμα γκολ από τον Ισπανό στράικερ.

Όσον αφορά στις καθιστικές φάσεις του ματς, πέραν του δεύτερο Στο 30’, στη μοναδική φορά που η ΑΕΛ απειλήθηκε στο πρώτο μέρος, κι αυτή από δικό της λάθος, ο Νασίρ Μάατσι βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Ράφαελ Ρόμο. Εάν η Νέα Σαλαμίνα μείωνε το σκορ σε εκείνη τη φάση, ενδεχομένως να άλλαζε η ροή του αγώνα. Ο κίπερ των γηπεδούχων όμως είπε «όχι».

Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Δημήτρης Μασιάς που να επηρεάσει τη ροή του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους, όμως φάνηκε ότι ο Γκόραν Άντονιτς προσπάθησε να ανακόψει τον Μέσκα να Μπάνγκνα και όχι την μπάλα.

Στο 78’ ο Εμανουέλ Σαρκί έκανε επικίνδυνο παίξιμο κτυπώντας αντίπαλο και τιμωρήθηκε με κίτρινη. Ίσως να σήκωνε και κόκκινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ