aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ διάκριση για Γερολέμου και το στοίχημα που καλείται να κερδίσει! (pics)

Η διάκριση για Γερολέμου και το στοίχημα που καλείται να κερδίσει! (pics)

Η περίοδος που ακολουθεί είναι η ευκαιρία για τον Γιάννη Γερολέμου, να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Ο 19χρονος μέσος της ΑΕΛ πέτυχε σπουδαία διάκριση με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος στο 16ο τουρνουά «Λομπανόφσκι».

Ο μικρός ωριμάζει χρόνο με τον χρόνο και μπορεί να πάρει πλέον την τύχη στα πόδια του και να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας της Λεμεσού. Τη σεζόν που πέρασε είχε μπροστά του τον Αλεξ ντα Σίλβα και ήταν δύσκολο να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Ούτε και φέτος θα είναι εύκολο, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι πάλι μεγάλος, όπως και οι υποχρεώσεις της ΑΕΛ.

Ο Γερολέμου και τα άλλα παιδιά της κυπελλούχου, ο Μιχαηλίδης, ο Μουστάκης και άλλοι που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στην ΑΕΛ, καλούνται να βάλουν τον πήχη πιο ψηλά. Αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα και η πίεση θα είναι έντονη, όπως φυσικά και τα κίνητρα των ιδίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ