aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ διακοπή ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή

Η διακοπή ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή

Η ομάδα σιγά, σιγά δένει, καταθέτει πάθος, βγάζει υγεία και ποιότητα. Η αδυναμία στο εύκολο γκολ, είναι ένα ζήτημα που δεν ξέρει κανείς πόσο θα τραβήξει και μάλλον η συνέχεια θα δείξει αν θα βελτιωθεί στην αποτελεσματικότητα. Η ΑΕΛ φάνηκε πολύ άτυχη το καλοκαίρι, όταν έχασε τον Πέδρο Μπενγκί, ένα «θωρηκτό» που πίστευαν πως θα τους βοηθούσε στο σκοράρισμα.

Ο Ουέλινγκτον, που έχει ξεκινήσει και στους έξι αγώνες ως βασικός, προβληματίζει ακόμη. Ο Αρουαμπαρένα που πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο (69’) ήταν πιο δραστήριος, όμως το παιχνίδι, είχε πάρει τη μορφή ρωσικής ρουλέτας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, δήλωσε πως μετά τη διακοπή, όλοι οι ποδοσφαιριστές (και αυτοί που ήλθαν καθυστερημένα στην ομάδα) θα είναι στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους.  Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σαρκί, οπόταν οι επιλογές για το βασικό σχήμα πλέον θα αυξηθούν από την επόμενη αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ