aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η Δευτέρα είναι αργία - ραντεβού στη Θύρα 3»

«Η Δευτέρα είναι αργία – ραντεβού στη Θύρα 3»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ κάνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει την ανατολική εξέδρα του Τσιρείου στο ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά: «Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας να δουλέψουν και να ετοιμαστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο εφησυχασμός και η υποτίμηση του οποιουδήποτε αντιπάλου απαγορεύονται και κοινή απαίτηση ολόκληρου του οικοδομήματος της Α.Ε.Λ είναι η ομάδα μας να παρουσιάζεται το ίδιο σοβαρή και συγκεντρωμένη σε όλα της τα παιχνίδια με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς!

Για τον ίδιο σκοπό η κατακίτρινη ανατολική κερκίδα και σε αυτό το παιχνίδι θα θυμίσει σε όλους το μέγεθος και την ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου του νησιού! Με τα λάβαρα ψηλά στον ουρανό, την ιερή κίτρινη φανέλα στο στήθος και το ασταμάτητο τραγούδι μας, πάμε να σπρώξουμε την ομάδα μας σε ακόμη μια επιτυχία!

Υ.Γ. Η Δευτέρα είναι αργία – ραντεβού στη Θύρα-3

Με την κίτρινη φανέλα σύμβολο τιμής, κάντε τόπο να περάσει ο νικητής…

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ