aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η Δευτέρα είναι αργία, αρχίζει η θρησκεία!»

«Η Δευτέρα είναι αργία, αρχίζει η θρησκεία!»

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με την οποία αναφέρεται στην έναρξη προπονήσεων της ομάδας τους.

Αναλυτικά: «Η μέρα που περιμέναμε όλοι εδώ και καιρό είναι κοντά και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφυπνίσουμε τους απανταχού ΑΕΛίστεςκαι να συσπειρωθούμε όλοι μαζικά, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Η νέα χρονιά ξεκινά με την πρώτη προπόνηση της ΑΕΛάρας την ερχόμενη Δευτέρα 4/7 στις 18:30 στο δημοτικό στάδιο Γερμασόγειας και η παρουσία μας εκεί πρέπει να θυμίσει σε όλους το μέγεθος και την ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου του νησιού!

Όλοι μαζί όπως παλιά, να κιτρινίσουμε κάθε γωνιά της πόλης και να στείλουμε το μήνυμα σε όλους πως ο μεγάλος κίτρινος λαός είναι εδώ, πανέτοιμος να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη του ομάδα, για να επανέλθει εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται! Νέοι και παλιοί πρέπει να καταλάβουν το μέγεθος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και του τεράστιου κόσμου της και να πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι έχει να ακολουθήσει τη νέα χρονιά!

Πάγια πολιτική του συνδέσμου είναι να μην αναμιγνύεται με το θέμα των μεταγραφών και ούτε τώρα σκοπεύουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που ζητάμε από τους αρμόδιους είναι να ολοκληρωθεί έγκαιρα το ρόστερ για να αποφευχθούν τα γνωστά λάθη των τελευταίων ετών, όπου περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών!

Ο κόσμος της Α.Ε.Λ δεν χρειάζεται τρανταχτά ονόματα για να έρθει κοντά και να την στηρίξει! Θα είναι όπως πάντα δίπλα στην ομάδα που αγαπά παθολογικά, φτάνει να βλέπει τους αρμόδιους να εργάζονται σωστά και αφοσιωμένα με μοναδικό σκοπό το συμφέρον του σωματείου!

Ακόμη θέλουμε να ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών στα οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον Εναέριο και το Ζακάκι όπως επίσης και η διάθεση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας, που όλοι καλούμαστε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο!

Τέλος, ενημερώνουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και το μέρος που θα διεξαχθεί το καλοκαιρινό beach πάρτι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ! Η Δευτέρα είναι αργία, αρχίζει η θρησκεία! Μια ζωή μαζί σου τρελαμένος ΑΕΛάρα ως το τέλος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ