aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ «Χ»αρά αγνοείται! (pics & video)

Η «Χ»αρά αγνοείται! (pics & video)

Βουβαμάρα στο γήπεδο (λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών)… βουβαμάρα και στο αποτέλεσμα! ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του κυπέλλου Coca Cola και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο (19 Απριλίου) σε ένα ματς που προμηνύεται «καυτό».

Στα μεγαλύτερα διαστήματα της αναμέτρησης, δινόταν η εντύπωση πως «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο ομάδες δεν είχαν καλές φάσεις για να κερδίσουν, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας και του Λιμανιού, μοιράστηκαν και από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης.

Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ η οποία είχε και δοκάρι με τον Μέσκα, ενώ στην επανάληψη οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμας Κρίστιανσεν που αν είχαν λίγη τύχη μπορούσαν να σκοράρουν με τον Μοράις ή τον Ντε Καμάργκο.

Δείτε πιο κάτω την ταυτότητα και το live της αναμέτρησης.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Πάρντο, Μιλάνοφ, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Αλεξάνδρου (78′ Μπερτόλιο), Γιαννιώτας, Μοράις, Αρτυματάς (69′ Εμπεσίλιο), Αλωνεύτης (56′ Βάντερ), Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Ρομό, Αϊρόσα, Μίτρεα, Λαφράνς, Φορτούνα, Μέσκα, Νικολάου, Σοάρες, Γεωργιάδης (67′ Σάσι), Πίτι (89′ Σαβάν), Μαύρου (71′ Αρουαμπαρένα).

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 58′ Γιαμπερέ / 17′ Φορτούνα, 54′ Λαφράνς, 89′ Πίτι.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ βοηθός: Αριστείδης Χρίστου.

Β’ βοηθός: Γιώργος Σάββα.

Τέταρτος: Ιωάννης Αναστασίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ